Billigfly
FlyHoteller  
Sammenlign flyrejser
Fra: 
Til: 
Afrejsedato:
Hjemrejsedato: 
Valuta:
Voksne:
Børn:
Spædbørn:
Dem søger vi hos:

Brugsvilkår

Velkommen! BilligFly.dk ejes og drives af Vuelos Baratos Ltd..

BilligFly.dk er en søgemaskine, som finder flyrejser og overnatning. Vi sælger ikke billetter. Vi giver vores brugere mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne priser fra mange leverandører af billetter og overnatning.

Du må benytte denne hjemmeside og oplysningerne på den, hvis du accepterer disse brugsvilkår. Hvis du ikke accepterer dem, må du ikke benytte vores tjeneste.

De oplysninger, vi giver, er kun til orientering og er til personlig, ikke-kommerciel brug. Vi har udvist rimelig omhu ved indsamling og visning af oplysningerne på denne hjemmeside, og vi forsøger at sikre, at de priser og oplysninger, som offentliggøres på hjemmesiden, er så aktuelle og korrekte som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at oplysningerne på hjemmesiden er korrekte, og kan ikke påtage os noget ansvar for handlinger eller beslutninger, som udføres eller tages ud fra brug af dem.

Denne hjemmeside indeholder hyperlinks til hjemmesider, som drives af andre. Vi har ingen kontrol over disse hjemmesider, og vi påtager os intet ansvar, herunder erstatningsansvar, for deres indhold.

Sponsorerede links