Billigfly
FlyHoteller  
Sammenlign flyrejser
Fra: 
Til: 
Afrejsedato:
Hjemrejsedato: 
Valuta:
Voksne:
Børn:
Spædbørn:
Dem søger vi hos:

Ofte stillede spørgsmålHvad er BilligFly.dk?

Sælger du billetter?

Skal jeg betale for at bruge BilligFly.dk?

Hvad gør værktøjet “Sammenlign flyrejser”?

Hvordan virker værktøjet “Find lave billetpriser”?

Hvad gør værktøjet “Sammenlign med flere transportmidler”?

Hvorfor har jeg fundet en anden pris end den, der vises på en operatørs hjemmeside?


Hvad er BilligFly.dk?

Billig Fly er en stærk og avanceret fly- og hotelsøgemaskine, som afsøger de vigtigste rejsehjemmesider i Danmark. Billig Fly finder de bedste tilbud på internettet fra over hundrede hjemmesider. Med bare et enkelt klik finder Billig Fly de bedste tilbud fra både lavprisflyselskaber og traditionelle flyselskaber samt fra rejsebureauer. Fordelen ved Billig Fly er, at du kun skal søge én gang for at finde alle muligheder for en bestemt rute. Billig Fly bruger kun sekunder på at finde noget, som ville tage dig timer at finde, og du sparer derfor både tid og penge.

Sælger du billetter?

Billig Fly sælger ikke noget. Billig Fly er ikke et rejsebureau, men et mødested for dem, som vil købe og sælge ferierejser og billetter. Billig Fly viser dig på ét sted de muligheder og priser, som fås hos alle rejseoperatører og flyselskaber. Du bliver derefter omdirigeret til disse firmaers hjemmesider, hvor du kan foretage de reservationer, som passer til dine behov. Der er ingen provision eller gebyrer. Når du har sammenlignet tilbuddene og besluttet, hvad der passer til dine behov, behandler den pågældende operatør din reservation og dit køb.

Skal jeg betale for at bruge BilligFly.dk?

Billig Fly er helt gratis for dig, og de viste priser er præcis de samme som på hjemmesiderne hos de firmaer, som tilbyder dem. De købsaftaler, du indgår, indgår du med den oprindelige sælger til præcis samme pris som på deres egen hjemmeside. Billig Fly lægger ikke en øre til de priser, du ser på vores hjemmeside.

Hvad gør værktøjet “Sammenlign flyrejser”?

Billig Fly sender din søgning til vores store database med rejseoplysninger, vi indsamler de oplysninger, du ønsker, og præsenterer dem på en enkelt side. På den måde kan du sammenligne priser og vælge det tilbud, som bedst passer til dine rejsebehov. Når du vælger et fly eller et hotel, giver vi dig et direkte link til operatørens egen hjemmeside, hvor du kan gennemføre reservationen.

Hvordan virker værktøjet “Find lave billetpriser”?

Med Billig Fly PrisSøger kan du nyde godt af det arbejde, tusindvis af andre brugere har gjort tidligere. Vores webservere gemmer tusindvis af tidligere søgninger, så du hurtigt kan finde de bedste tilbud på markedet. Hvis du er fleksibel med afrejse- og ankomstdatoer, viser Billig Fly med en enkel månedlig graf den bedste pris, der er fundet for rejser på de enkelte dage, så du hurtigt kan se, hvilke dage det er billigst at rejse. Med et enkelt klik kan du derefter opdatere de priser, som tidligere er fundet af andre brugere i Billig Fly. Det er vigtigt at huske, at PrisSøger til forskel fra Sammenlign flyrejser ikke søger efter billetpriser i realtid. Du får præsenteret tidligere søgninger, som du skal opdatere for at få den aktuelle pris.

Hvad gør værktøjet “Sammenlign med flere transportmidler”?

Hvis du klikker på værktøjet “Sammenlign flere transportmidler” i Billig Fly, kan du sammenligne priserne for forskellige transportmidler på samme rute.

Hvorfor har jeg fundet en anden pris end den, der vises på en operatørs hjemmeside?

Billig Fly søger på operatørernes sider på samme måde, som enhver anden søgemaskine søger på internettet. De priser, vi viser, er korrekte på det tidspunkt, hvor vi spørger flyselskabet eller operatøren, men desværre ændres priserne på rejser meget hurtigt, især når du kommer tæt på afrejse- eller check-in-datoen. Vi gør vores bedste for at garantere, at de viste prisoplysninger er korrekte, men af og til kan en ændring på en operatørs hjemmeside eller en af siderne på den give en midlertidig fejl i afleveringen af priser og oplysninger. Hvis du finder uoverensstemmelser mellem de priser, der vises på Billig Fly og dem på en operatørs oprindelige hjemmeside, vil vi sætte pris på at få det at vide.

Sponsorerede links